Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăATAC GROSOLAN al lui Victor Ponta: ”Iohannis e un lucru, nu e...

ATAC GROSOLAN al lui Victor Ponta: ”Iohannis e un lucru, nu e un om politic”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Partidul Popularilor Europeni face front comun cu Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţie, după ce preşedintele PPE a îndemnat partidele româneşti care fac parte din familia popularilor europeni să-l susţină pe candidatul dreptei. Cristian Preda, reprezentant al PMP, a spus la rândul său că este ”esențial ca cei care se identifică cu valorile de centru-dreapta” să-l voteze pe Klaus Iohannis.

La auzele acestor declarații, liderul PSD, Victor Ponta, contracandidat al lui Iohannis la fotoliul de președinte, a reacționat vehement. ”Nu vreau să primim, din nou, ordine din afara țării, de la PPE și de la alți indivizi care și-au bătut joc de România și în 2012, cum să trăim în România. Le mulțumim, dar știm singuri cum este mai bine pentru români și ordinele lor și disprețul pe care îl au față de români este un lucru pe care nu îl vom mai accepta”, a spus Ponta.

Conducătorul Partidului Social Democrat nu s-a limitat la atât și a lansat un atac sub centură la adresa candidatului ACL. ”Toți cei pe care i-ați văzut hidoși, în sediul USL, i-ați văzut, alaltăieri seară, în jurul lui Iohannis, în jurul lucrului pe care ei l-au făcut. Că domnul Iohannis e un lucru, nu e un om politic”, a spus marți, Victor Ponta.

Foto: ziuaveche.ro

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare