Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ATAC GROSOLAN al lui Victor Ponta: ”Iohannis e un lucru, nu e un om politic”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Partidul Popularilor Europeni face front comun cu Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţie, după ce preşedintele PPE a îndemnat partidele româneşti care fac parte din familia popularilor europeni să-l susţină pe candidatul dreptei. Cristian Preda, reprezentant al PMP, a spus la rândul său că este ”esențial ca cei care se identifică cu valorile de centru-dreapta” să-l voteze pe Klaus Iohannis.

La auzele acestor declarații, liderul PSD, Victor Ponta, contracandidat al lui Iohannis la fotoliul de președinte, a reacționat vehement. ”Nu vreau să primim, din nou, ordine din afara țării, de la PPE și de la alți indivizi care și-au bătut joc de România și în 2012, cum să trăim în România. Le mulțumim, dar știm singuri cum este mai bine pentru români și ordinele lor și disprețul pe care îl au față de români este un lucru pe care nu îl vom mai accepta”, a spus Ponta.

Conducătorul Partidului Social Democrat nu s-a limitat la atât și a lansat un atac sub centură la adresa candidatului ACL. ”Toți cei pe care i-ați văzut hidoși, în sediul USL, i-ați văzut, alaltăieri seară, în jurul lui Iohannis, în jurul lucrului pe care ei l-au făcut. Că domnul Iohannis e un lucru, nu e un om politic”, a spus marți, Victor Ponta.

Foto: ziuaveche.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Distinctie prezidentiala pentru Teatrul National din Timisoara

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara a primit o distincție deosebită, zilele trecute, din...

FOTO Suparat pe ”dreapta” politica! A distrus corturile PNL, USR+ si PMP, la Timisoara

Un bărbat a fost depistat de polițiștii locali în timp ce distrugea corturile electorale...

Presedintele Romaniei: Nu renuntati la vot din cauza unui guvern incompetent!

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care îndeamnă românii să nu...