Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Primarul Timișoarei solicită votanților ”de dreapta” să se UNEASCĂ împotriva PSD! ”România, parte a civilizației occidentale”

Conform datelor finale ale Biroului Electoral Județean Timiș (BEJ), Timișoara a votat în proporție de 43,66%, cu penelistul Klaus Iohannis, motiv pentru care primarul Timișoarei a prins ”curaj” și lansează acum un apel la toi votanții candidaților de dreapta și nu numai, să-l susțină pe Klaus Iohannis.

Robu, care este și vicepreședinte PNL la nivel național, și-a exprimat doleanța pe Facebook, acolo unde sute de oameni care-i urmăresc activitatea au apreciat postarea sa. ”Apelul la unitatea dreptei timișene” lansat aseară de edilul-șef al capitalei Banatului, arată astfel:

”După alegerile parlamentare, lansam un apel la unificarea dreptei românești, în perspectiva alegerilor prezidențiale, dar și ca fapt în sine, probă de maturitate politică. Ei bine, între timp, principalele partide de dreapta -PNL și PDL- s-au unit.

Îi chem, acum, pe VOTANȚII candidaților de dreapta -Monica Macovei, Călin Popescu-Tăriceanu, Elena Udrea, Hunor Kelemen și Zsolt Szilagyi-, dar și pe cei ai lui Dan Diaconescu și Corneliu Vadim-Tudor, ca cetățeni pe picioarele lor, să ni se alăture nouă, Alianței Creștin-Liberale, în lupta pentru stoparea PSD-izării țării, pentru asigurarea unei direcții de evoluție sănătoasă a societății românești, pentru o Românie stat de drept, stat al oamenilor cinstiți și harnici și nu al jefuitorilor, pentru o Românie cu fața spre Vest, parte a civilizației occidentale și nu țară bâjbâindă, expusă pericolului unei noi deturnări spre Est!” a scris Robu pe rețeaua de socializare.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore