Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Românii au protestat aseară la Paris față de încălcarea dreptului la VOT! „Dreptate şi onoare, călcate în picioare!”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O inițiativă lansată pe Facebook a adunat luni seara, între 18:00 şi 20:00 (ora locală), aproximativ 100 de români, în apropierea Ambasadei României la Paris, chiar dacă ploua și condițiile meteo nu au fost dintre cele mai favorabile. Protestatarii au purtat steaguri şi au scandat „Dreptate şi onoare călcate în picioare!”, „Nu uitaţi de ea, Constituţia!”, „Dreptul la vot!”.

Organizatorii protestului au obţinut și autorizaţie de la autorităţile franceze pentru cele două ore de protest, însă documentul nu le-a permis să protesteze în faţa Ambasadei, ci în apropiere.

„Votul meu este un drept constituţional. Nimeni nu are dreptul să-mi îngrădească dreptul la vot. Prin acest eveniment vă invităm să luaţi atitudine indiferent de afinităţile dumneavoastra politice şi să fim uniţi pentru a ne proteja dreptul nostru constituţional”, au postat, pe Facebook, organizatorii evenimentului, scrie Mediafax.

Vă reamintim că românii din Diaspora au fost umiliți duminică, 2 noiembrie 2014, fiind ținuți ore în șir la cozi de sute și chiar mii de persoane, datorită organizării proaste de care a dat dovadă Ministerul Afacerilor Externe, în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...