Prezentatorul Mircea Solcanu a fost concediat de la Acasă TV după mesajul scandalos postat pe Facebook

3
828

Acasă TV l-a informat oficial pe prezentatorul Mircea Solcanu că nu mai intră în vederile postului după ce, săptămâna trecută, moderatorul a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin intermediul căruia ataca dur familia Anghel, familia băieţelului ucis de maidanezi în Capitală, în urmă cu câteva luni.

Postul Acasă Tv a precizat prin intermediul unui comunicat că Mircea Solcanu a decis să renunţe la postul său din cadrul echipei emisiunii „Poveştiri de noapte”. „ACASA TV, postul care difuzeaza emisiunea „Poveştiri de noapte”, prezentata de Mircea Solcanu, îşi exprimă oficial scuzele pentru situaţia creată de moderatorul show-ului menţionat mai sus. Regretăm situaţia care implică familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferinţele personale şi pe problemele lui de sănătate. Mircea Solcanu a decis să renunţe la postul său în cadrul echipei ACASA TV cu speranţa că gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele întamplate” se arată în documentul făcut public de postul de televiziune.

image_pdfimage_print

Spune-ţi opinia civilizat!

3 COMENTARII

  1. Da ai dreptate……se sustine in continuare ca maidanezii l-au ucis,cand defapt clar NU……manipuleaza populatia cu minciuni.

  2. dar inca o mai tine-ti ca maidanezii l-au omorat , cand s-a demonstrat clar ca nu a fost asa , bine oricum e vorba de niste bani in toata povestea asta si au cazut cainii la mijloc

Comments are closed.