După ce în cel de-al doilea meci al cantonamentului turcesc elevii lui Şunda au pierdut în faţa unui adversar „surpriză” – bulgarii de la Slavia Sofia, scor 2-0 (clubul evitând din diferite motive să comunice mai multe informaţii despre partidă), miercuri, 5 februarie 2014, bănăţenii au programată o nouă partidă de verificare.

Începând cu ora 17:00, Poli Timişoara joacă cu echipa muntenegreană FK Zeta Golubovci. Formaţia ex-iugoslavă ocupă în acest moment locul 6 în prima ligă din Muntenegru, iar în ultimii ani, echipa din Golubovc a activat în mod constant în cupele europene, în sezonul 2012-13 ajungând chiar în play-off-ul UEFA Europa League, unde a fost eliminată de PSV Eindhoven, anunţă oficialii lui Poli prin intermediul site-ului oficial.

În speranţa că la capătul celor 90 de minute de joc vă vom putea furniza informaţii suplimentare, nu ne rămâne decât să aşteptăm şi alte concluzii decât rezultatul final.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.