AcasăStiriPoliticaAliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Filialele județene Pro România și ALDE au decis să se alieze pentru alegerile locale pregramate în luna septembrie a acestui an. Astfel, ALDE va sprijini candidatul Pro România la Primăria Moșnița Nouă, în timp ce Pro România și ALDE susțin actualul primar PSD al comunei Șag pentru un nou mandat.

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește alegerile locale din luna septembrie.

Prima dintre ele este la Moșnița Nouă, unde candidatul Pro România Timiș pentru funcția de primar, Gerald Simonis, va fi sprijinit de către organizația locală ALDE, iar cea de-a doua la Șag, comună în care Pro România îl susține pe Flavius Roșu pentru un nou mandat de primar.

“Ne bucură sprijinul colegilor de la ALDE pentru candidatul nostru, Gerald Simonis, care își crește astfel șansele de a câștiga alegerile la Moșnița. De asemenea, la Șag, organizația noastră, care va avea o listă puternică pentru Consiliul Local, a decis să îl susțină pentru un nou mandat pe primarul în funcție, Flavius Roșu, colegii mei fiind mulțumiți de activitatea acestuia și sunt hotărâți să îl sprijine pe Flavius în proiectele sale pentru următorii patru ani. Cred să sunt decizii bune, care aduc un plus comunităților”, confirmă Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente