Primarul Timișoarei: ”Tantariada a început asta noapte”, în centrul orașului

- Advertisement -

Marea operațiune de dezinsecție a reînceput, la Timișoara, iar primarul Nicolae Robu nu a scăpat ocazia să se laude cu câteva imagini, pe pagina sa de Facebook.

Operațiunea va dura până în ultima zi a lunii curente și se va efectua atât din aer cât și terestru.

Marea operațiune de dezinsecție a reînceput, la Timișoara, iar primarul Nicolae Robu nu a scăpat ocazia să se laude cu câteva imagini, pe pagina sa de Facebook. Operațiunea va dura până în ultima zile a lunii curente și se va efectua atât din aer cât și terestru.

La Timișoara a început cea de-a doua rundă a dezinsecției la nivelul întregului oraș, urmând ca firma care se ocupă de aceste servicii să presteze începând de azi-noapte, de la ora 00:00 și până în ultima zi a lunii, atât pe calea aerului cât și de la sol.

Tratamentele aeriene se aplică dimineața, între orele 5:00 și 9:30, și seara, de la orele 17:00 la 21:00. Tratamentele terestre se fac între orele 21:00 și 5:00, pe timpul nopții, când traficul rutier și pietonal este redus și insectele sunt active.

Cum imediat după miezul nopții angajații societății de dezinsecție au apărut în zona centrală a Timișoarei, primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu, s-a grăbit să-i filmeze și să posteze înregistrarea pe Facebook, acolo unde nu s-a putut abține să nu se laude că ”Țânțariada – runda 2 a început astă noapte la ora 00:00, așa cum am anunțat că se va întâmpla!”.

Conform edilului, și această rundă de dezinsecție o va ”copia” pe prima, care ar fi fost ”anulată” de ploile abătute asupra orașului de pe Bega. ”Se va interveni la sol și din aer, ca și la Runda 1, cu speranța că vremea nu va zădărnici eforturile noastre. Din păcate, data trecută, deși s-a intervenit mai în forță ca oricând -repet: de asemenea la sol și din aer și cred că orice timișorean a văzut acel avion survolând insistent orașul și împrăștiind substanțe de dezinsecție-, ploile zilnice care au urmat au anulat intervenția. Iar țânțarii ne-au terorizat, pur și simplu, fiind, parcă, mai agresivi ca oricând!”, a anunțat Nicolae Robu.

Să sperăm că intervenția de la sol se va face în toate zonele Timișoarei, nu doar în centrul orașului, așa cum se întâmplă în clipul de mai jos, cu atât mai mult cu cât timișorenii s-au plâns de faptul că, în ultima perioadă au fost invadați de țânțari, dar și de faptul că nu au văzut decât avionul survolând orașul la foarte joasă înălțime, lipsind cu desăvârșire ”tunurile” cu care se stropea împotriva insectelor.

https://www.facebook.com/172674319443777/videos/1336753696530819/

foto/arhiva

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

O nouă acţiune de dezinsecţie aeriană și terestră începe săptămâna viitoare la Timișoara!

Continuă dezinsecția la Timișoara! Municipalitatea anunță că, în perioada...

Vremea frumoasa de la Timisoara aduce o noua runda de dezinsectie si deratizare

Primăria Municipiului Timişoara anunță că societatea care a câștigat...

Reîncepe deratizarea și dezinsecția, la Timișoara

Administrația publică locală din Timișoara anunță că procedeele de...

Incepe o noua ”runda” de dezinsectie terestra, la Timisoara

Primăria Municipiului Timişoara a anunțat că în baza contractului...

VIDEO ”Arsenalul” cu care se face dezinsectia si deratizarea in Timisoara, prezentate ca la parada

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și reprezentanții firmei ploieștene care...

Incepe deratizarea si DEZINSECTIA, la Timisoara! Vezi ce trebuie sa faci

Primăria Municipiului Timişoara a anunțat societatea care și-a adjudecat...

Din aceeași categorie

Categorii Populare