Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Timisoarei: ”Tantariada a inceput asta noapte”, in centrul orasului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
11.8 ° C
12.3 °
10.1 °
71 %
1kmh
0 %
lun
23 °
mar
25 °
mie
26 °
joi
23 °
vin
16 °

Marea operațiune de dezinsecție a reînceput, la Timișoara, iar primarul Nicolae Robu nu a scăpat ocazia să se laude cu câteva imagini, pe pagina sa de Facebook.

Operațiunea va dura până în ultima zi a lunii curente și se va efectua atât din aer cât și terestru.

Marea operațiune de dezinsecție a reînceput, la Timișoara, iar primarul Nicolae Robu nu a scăpat ocazia să se laude cu câteva imagini, pe pagina sa de Facebook. Operațiunea va dura până în ultima zile a lunii curente și se va efectua atât din aer cât și terestru.

La Timișoara a început cea de-a doua rundă a dezinsecției la nivelul întregului oraș, urmând ca firma care se ocupă de aceste servicii să presteze începând de azi-noapte, de la ora 00:00 și până în ultima zi a lunii, atât pe calea aerului cât și de la sol.

Tratamentele aeriene se aplică dimineața, între orele 5:00 și 9:30, și seara, de la orele 17:00 la 21:00. Tratamentele terestre se fac între orele 21:00 și 5:00, pe timpul nopții, când traficul rutier și pietonal este redus și insectele sunt active.

Cum imediat după miezul nopții angajații societății de dezinsecție au apărut în zona centrală a Timișoarei, primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu, s-a grăbit să-i filmeze și să posteze înregistrarea pe Facebook, acolo unde nu s-a putut abține să nu se laude că ”Țânțariada – runda 2 a început astă noapte la ora 00:00, așa cum am anunțat că se va întâmpla!”.

Conform edilului, și această rundă de dezinsecție o va ”copia” pe prima, care ar fi fost ”anulată” de ploile abătute asupra orașului de pe Bega. ”Se va interveni la sol și din aer, ca și la Runda 1, cu speranța că vremea nu va zădărnici eforturile noastre. Din păcate, data trecută, deși s-a intervenit mai în forță ca oricând -repet: de asemenea la sol și din aer și cred că orice timișorean a văzut acel avion survolând insistent orașul și împrăștiind substanțe de dezinsecție-, ploile zilnice care au urmat au anulat intervenția. Iar țânțarii ne-au terorizat, pur și simplu, fiind, parcă, mai agresivi ca oricând!”, a anunțat Nicolae Robu.

Să sperăm că intervenția de la sol se va face în toate zonele Timișoarei, nu doar în centrul orașului, așa cum se întâmplă în clipul de mai jos, cu atât mai mult cu cât timișorenii s-au plâns de faptul că, în ultima perioadă au fost invadați de țânțari, dar și de faptul că nu au văzut decât avionul survolând orașul la foarte joasă înălțime, lipsind cu desăvârșire ”tunurile” cu care se stropea împotriva insectelor.

https://www.facebook.com/172674319443777/videos/1336753696530819/

foto/arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare