Al treilea an fără dezinsecţie, la Timişoara. Ce blocaj anunţă primarul Robu

Date:

Oficial – la Timişoara nu se vor face operaţiuni de dezinsecţie şi deratizare nici în 2017. Cauza este aceeaşi ca în ultimii ani, procesul dintre Primăria Timişoara şi firma Romprest, pe tema licitaţiei pentru deratizare şi dezinsecţie. Deşi primăria a cerut firmelor din subordinea CL Timişoara să facă dezinsecţie şi deratizare, intervenţiile din ultimii ani au fost unele superficiale.

„Nu avem în momentul acesta contract, cauza fiind aceeaşi. Nu s-a pronunţat instanţa nici acum, de trei ani în litigiul pe care îl avem cu firma Romprest şi eu consider, dar nu sunt jurist, consider că am putea să organizăm în paralel o licitaţie cu o clauză suspensivă care să anuleze un nou contract în momentul în care instanţa se pronunţă într-un sens care să facă necesară această anulare. Nu pot să fiu abuziv, este regretabil că o astfel de speţă trenează de trei ani de zile. Este regretabil că în firecare an am făcut dezinsecţie şi deratizare cum am putut, cu firmele primăriei, care au asumat să efectueze lucrări de genul acesta, chiar dacă nu asta era obligaţia lor. Suntem în situaţii care pot să conducă şi la lucruri grave şi îmi e greu să înţeleg de ce nu se pronunţă odată înstanţa într-un sens sau în altul. Noi dorim doar să putem asigura aceste servicii pentru populaţie, nu ne interesează ce firmă câştigă licitaţia şi ce firmă ajunge să le facă, vrem doar să le facem”, a declarat primarul Nicolae Robu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare