Tupeu fără limite din partea unei companii de închirieri de biciclete şi electrice şi mini-scurtere, care opera pe malurile Begăi. Reprezentanţii companiei puneau la dispoziţia clienţilor servicii, fără a avea autorizaţie în acest sens. Compania a mai fost amendată şi săptămâna trecută, însă, fără rezultat.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat verificări în cazul societății comerciale care desfășoară activități de închiriere biciclete electrice și mini-motoscutere, depistată funcționând săptămâna trecută fără documente legale pe malul Canalului Bega. După ce firma Eco Mobilitate SRL, cu sediul în Alba Iulia, a fost sancționată săptămâna trecută cu amendă de 1000 lei, conform OG 99/2000, deoarece desfășura servicii de închirere fără a deține acord din partea Primăriei Timișoara, în cursul zilei de ieri reprezentanții societății se aflau din nou pe malul Begăi în așteptare de clienți. Astfel, firma în cauză a fost din nou sancționată cu amendă maximă de 1000 lei. Verificările continuă și în perioada următoare, societatea comercială urmând a fi sancționată până la intrarea în legalitate în cazul în care mai este găsită desfășurându-și activitatea”, a informat Poliţia Locală.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.