Timișorenii de la nJoy lansează primul produs IT conceput 100% în România

- Advertisement -

Ideea de a creea un produs autohton nu este nouă pentru echipa nJoy ci a reprezentat unul dintre obiectivele de start ale companiei. Aceștia și-au dorit să aducă pe piața din România un element de noutate care să completeze oferta existentă, lărgind paleta de opțiuni oferită consumatorilor.

Pornind de la idea unui încărcător universal autohton designerii timișoreni au creat zeci de schițe și simulări 3D pentru a concepe un design unic. Au fost luate în considerare toate funcționalitățile necesare unui astfel de produs astfel încât rezultatul final să fie unul cu adevărat deosebit.

”Dorința de a creea propriile produse a existat din totdeauna. A fost unul din motivele pentru care am pus baza acestei compani. Am toate motivele să fiu mândru de acest produs aflat la început de drum. Prin multă muncă, investiții continue și pasiune am reușit să aducem publicului român un produs cu un look modern, ușor de transportat și depozitat. Privesc spre viitor cu încredere în echipa noastră, în puterea de inovație și în angajamentul nostru. Avem planuri ambițioase pentru viitor și pregătim multe surprize în această direcție” a declarat Adorian Demeter, managerul general al nJoy.

Chiar dacă business-ul din domeniul IT începe să prindă contur și pentru firmele românești, este din ce în ce mai greu să te diferențiezi de concurență. Vorbim despre o piață în care totul este în continuă schimbare, în care să fi inovator nu este o opțiune ci o necesitate.

nJoy este singura companie de IT&C de pe piața românească care deține în portofoliul său un produs conceput în România. Astfel compania se diferențiază de ceilalți jucători de pe piață. UKKO se adresează unei game largi de producători, fiind compatibil cu orice model de laptop realizat sub brandul Asus, Acer, Toshiba, IBM, HP, Lenovo, Sony, Fujitsu, Compaq, Samsung sau Dell.

Prețul recomandat de producător pentru încărcătorul UKKO este de 199,9 Lei (TVA inclus). Pentru a afla mai multe despre încărcătorul UKKO, dar și despre alte produse nJoy, puteți vizita site-ul producătorului: www.njoy.ro.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare