șofer-beat-1

Decizie neinspirată a unui șofer timișorean în vârstă de 31 de ani, care a ales să se urce la volanul mașinii sale în ciuda faptului că a consumat mai multe pahare de vin. Bărbatul a plecat din localitatea Chesinț și se îndrepta spre Timișoara, când, la intrarea în oraș, pe calea Aradului, nu a mai văzut sensul giratoriu și a intrat direct în el.

Șoferul nu a încercat să ascundă polițiștilor ajunși la fața locului faptul că a consumat băuturi alcoolice. În urma impactului mașina sa de teren pe care o conducea, cu volanul pe dreapta, a fost avariată. Din fericire acesta s-a ales doar cu câteva răni superficiale. La fața locului au venit atât polițiștii, cât și un echipaj SMURD.

Timișoreanul nu avea niciun act de identitate asupra sa, și, mai mult, nu a putut nici să sufle în aparatul etilotest, fiind transportat la spital atât pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, dar și pentru a primi îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis un dosar penal și continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here