ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un șofer beat a încheiat dimineața într-un sens giratoriu pe care nu-l văzuse, la ieșirea din Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Decizie neinspirată a unui șofer timișorean în vârstă de 31 de ani, care a ales să se urce la volanul mașinii sale în ciuda faptului că a consumat mai multe pahare de vin. Bărbatul a plecat din localitatea Chesinț și se îndrepta spre Timișoara, când, la intrarea în oraș, pe calea Aradului, nu a mai văzut sensul giratoriu și a intrat direct în el.

Șoferul nu a încercat să ascundă polițiștilor ajunși la fața locului faptul că a consumat băuturi alcoolice. În urma impactului mașina sa de teren pe care o conducea, cu volanul pe dreapta, a fost avariată. Din fericire acesta s-a ales doar cu câteva răni superficiale. La fața locului au venit atât polițiștii, cât și un echipaj SMURD.

Timișoreanul nu avea niciun act de identitate asupra sa, și, mai mult, nu a putut nici să sufle în aparatul etilotest, fiind transportat la spital atât pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, dar și pentru a primi îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis un dosar penal și continuă cercetările.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore