ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Acțiunea de împădurire de la Utvin, un adevărat SUCCES

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișorenii s-au mobilizat exemplar pentru a lua parte la cea mai mare acțiune de plantare din vestul țării, care a avut loc la Utvin, în comuna Sânmihaiu Român. Peste 38.000 de puieți au fost plantați în cadrul acțiunii Plantăm fapte bune în România care, pe toata suprafața țării, a împădurit 75 de hectare de pământ.

La Utvin au fost cu mult peste 3.000 de oameni, voluntari de toate vârstele, copii veniți alături de părinții lor, bunici și tineri. Zece hectare au fost puse la dispoziție de autoritățile locale iar acțiunea a fost dusă la bun sfârșit, fiind cu adevărat o reușită în ceea ce privește mediul înconjurător, zona fiind acum mult mai promițătoare și din punct de vedere estetic.

„Scopul împăduririi este revitalizarea solului neproductiv, dându-i și un rol de perdea de protecție forestieră în zona depozitului de cenușă și zgură de termocentrală, una dintre cele mai importante surse de poluare din județ pentru aer, sol și pânza freatică. Vă mulțumim că această plantație a atins numărul dorit de membri”, s-a scris pe pagina de Facebook a acțiunii care a avut loc la Utvin.

Pe toată suprafața României s-au plantat în jur de 1.000.000 de copaci cu ocazia evenimentului Plantăm fapte bune în România.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore