12.9 C
Timișoara
vineri,5,martie,2021
Acasă Stiri Social Timișoara, mai bogată cu 10.000 de copaci. Victimele din Colectiv nu au...

Timișoara, mai bogată cu 10.000 de copaci. Victimele din Colectiv nu au fost uitate nici de această dată

În ciuda frigului și a ceții dese, peste 500 de timișoreni au participat sâmbătă dimineața la acțiunea de plantare a 10.000 de copaci, pe calea Torontalului, către centura de protecție forestieră. Cu mic, cu mare, cu toții au pus umăr la umăr și au încheiat cu succes acțiunea, dovedind că, acolo unde-s mulți, puterea crește, dar și că cetățenii sunt deschiși pentru a face fapte bune, pentru a face diferența.

În doar patru ore au fost plantați toți cei 10.000 de copaci, meniți să completeze perdeaua de protecție forestieră a Timișoarei, în partea de nord-vest, pe calea Torontalului, pe o suprafață de 18 hectare. Cei trecuți în neființă după incidentul din clubul Colectiv nu au fost uitați nici de această dată. Pe 34 dintre puieți au fost lipite bilețele pe care erau inscripționate numele lor.

Din păcate, între timp, numărul decedaților a ajuns la 38, ulterior la 41, ca mai apoi încă două persoane să treacă în neființă. „Astăzi am demonstrat cu toții că putem fi o comunitate. Atunci când peste 500 de oameni inimoși își pun timpul și efortul în slujba unei idei nu există bariere. Nici temperatura de 2-3 grade, nici ceața, nici oboseala nu pot sta în calea lor. De azi Timișoara are 10.000 de copaci în plus, plantați de inimi frumoase și tinere la un an sau la 80. Vă mulțumesc din suflet pentru efort și pentru disponibilitate. Cu siguranța ne vom revedea în situații similare!”, a spus viceprimarul Dan Diaconu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

14,695FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
156CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
192CititoriConectați-vă
46,000AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente

Comentarii Facebook