Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Unirea și Mașloc, singurii oaspeți victorioși ai rundei a XV-a din „D” Timiș. „Ripi”, 3 puncte importante

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Niciun rezultat de egalitate nu s-a înregistrat, până acum, în etapa a XV-a din Liga a IV-a. Derby-ul rundei a pornit și caravana rundei, în Ciarda Roșie, acolo unde Ripensia Timișoara a întâlnit-o pe echipa antrenată de Paul Codrea, Ghiroda. A fost un meci fără multe goluri sau de faze importante de poartă, așa cum obișnuiau să aducă meciurile galben-roșiilor.

Ripensia aproape că a fost condamnată să câștige, pentru a rămâne în spatele Mașlocului, lider, cu trei puncte avans. Gazdele au marcat în inferioritate numerică, după ce Stoi a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben, în minutul 55. Așadar, opt minute mai târziu, Nanu a deschis scorul din centrarea lui Luca. Cu 10 minute înainte de final a avut loc o răfuială, în urma căreia și Luca a văzut cartonașul roșu, dar și portarul oaspeților, Filip, în poartă intrând Hecsko. Ripensia a rezistat până la final, câștigând 3 puncte importante.

Liderul Mașloc nu a avut probleme la Dudeștii Vechi, câștigând cu 2-0. Scorul etapei a fost stabilit la Gătaia, acolo unde amfitrionii au întâlnit una dintre cele mai slabe echipe ale acestei ediții, CFR Timișoara, 8-0 scor final. Cocoșul Orțișoara s-a distrat cu Timișul Șag pe teren propriu, 6-0, iar Flacăra Făget i-a marcat tot șase Muraniului, scor final 6-2.

A doua victorie a oaspeților s-a înregistrat la jocul dintre Periam și Sânnicolau Mare. Ovidiu Oancia a deschis scorul pentru Unirea înainte de pauză, ca după revenirea de la cabine băieții antrenați de Nae Căprărescu să mai marcheze încă trei goluri. Nagy, în minutul 54, Crișan Cătălin cu 20 de minute înainte de final, iar Michi Emanuel, în prelungiri, din lovitură de la 11 metri. Dan Bode a marcat în minutul 80 pentru gazde, care în cea mai mare parte a reprizei secunde au evoluat cu un om în minus, după ce Adrian Cioica a văzut cartonașul roșu pentru injurii adresate arbitrului.

Totuși, oaspeții de sâmbătă au avut parte și de o veste mai puțin bună, prin accidentarea căpitanului Mihai Miron, aflat la meciul contra echipei unde a crescut și și-a petrecut cea mai mare parte a vieții de până acum, la Periam.

Vineri, 6 noiembrie

14.00 Ripensia Timișoara – ACS Ghiroda 1-0

Sâmbătă, 7 noiembrie

11.00 Peciu Nou – Voința Biled 3-1

11.00 Pobeda Dudeștii Vechi – Voința Mașloc 0-2

11.00 Progresul Gătaia – CFR 1933 Timișoara 8-0

14.00 Flacăra Făget – AS Murani 6-2

14.00 Cocoșul Orțișoara – Timișul Șag 6-0

14.00 Avântul Periam – Unirea Sânnicolau Mare 1-4

ACS Poli II – ACS Dumbrăvița se va juca marți, 10 noiembrie, de la ora 15.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare