ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACS Poli II, tranșează derby-ul contra Ripensiei într-o manieră categorică și se instalează în fotoliul de lider. Galben-roșii sunt în pericol să piardă și locul secund

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Derby-ul Ligii a IV-a s-a consumat astăzi pe terenul I din complexul „Dan Păltinișanu”, acolo unde ACS Poli II a întâlnit liderul și pricipala favorită la promovare, Ripensia Timișoara. Totul a culminat cu primele puncte pierdute de galben-roșii, la capătul unui joc în care nu ar fi avut nici măcar drept de apel. Fiasco-ul din prima repriză care s-a manifestat în defensiva ripensiștilor a făcut ca scorul final să fie unul de neprezentare, 3-0.

Echipa secundă a lui ACS Poli a deschis scorul la un sfert de oră după fluierul de start. După ce Blănaru a dat o pasă care s-a oprit în iarba de pe terenul I din complexul „Dan Păltinișanu”, gazdele au recuperat balonul și au deschis scorul, pe contraatac, prin Sorescu. Jocul Ripensiei a suferit la construcție. Ungureanu a avut o ocazie, dar șutul său a trecut peste poartă.

Cu 10 minute înainte de finalul primei reprize s-a produs dezastrul în apărarea galben-roșiilor. Sorescu a trecut în prima fază de Luca și a marcat al doilea său gol, ca după un minut, același Luca să fie depășit, de această dată Mailat aflându-se la finalizare.

După revenirea de la cabine, Blănaru, cel care a greșit la primul gol, a fost înlocuit cu Trifu. ACS Poli II a jucat în repriza secundă practic cu un om în minus, Hodină văzând direct cartonașul roșu după o intrare urâtă asupra senegalezului Mediop. Ripensia nu a contat în fața porții nici după ce a început să aibă un om în plus pe teren. Prima ocazie mare a venit în minutul 60, atunci când Mediop, singur cu Pap, a trimis deasupra porții.

A fost, de altfel, singura ocazie mare pe care au avut-o oaspeții, care astăzi au suferit prima înfrângere din noul sezon, una usturătoare, cu 3-0, în urma căreia au pierdut și fotoliul de lider. ACS Poli II a trecut pe prima poziție, cu un punct în fața lui „Ripi”, care este în pericol să piardă și poziția secundă, în cazul în care Mașlocul va învinge mâine la Lorena Giarmata Vii.

ACS Poli II: Pap – Lazăr, Bocșan, Podină, Friedrich, Oprea (’49, Sturz), Sorescu (c), Boldea, Mailat (’71, Haruț), Sîntean, Pădurariu. Antrenor: Adrian Săvoiu.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Popa (c), Francescu, Luca, Toma (’66, Berescu) – Ungureanu (’71, Stancu), Briciu, Păscăleanu (’55, Herțanu) – Blănaru (’46, Trifu), Mediop, Nanu. Antrenor: Cosmin Stan

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore