AcasăStiriSportÎn așteptarea lui Hristo Stoichkov, Pobeda răpune Sânnicolau Mare în "clasicul" din...

În așteptarea lui Hristo Stoichkov, Pobeda răpune Sânnicolau Mare în „clasicul” din vest. Unul dintre jucătorii Unirii a părăsit terenul grav accidentat

Norocul a fost de partea amfitrionilor, care au câștigat cu scorul de 2-1 și și-au adjudecat primele puncte din noua ediție a Ligii a IV-a. Unirea a avut prima ocazie importantă a meciului. Ungur a reluat puțin peste poartă un corner executat de Vasilcin. Imediat la faza următoare Tranculov putea deschide scorul dacă ar fi profitat de eroarea majoră din defensiva Sânnicolaului, care l-a pus față-n față cu goalkeeper-ul Sitaru.

Cărpinișan a ieșit la rampă undeva la mijlocul primului mitan, printr-un șut de la 30 de metri reținut de Stoianov în doi timpi. Câteva minute mai târziu, Tranculov, vârful Dudeștiului, a primit o pasă filtrantă și a țintit colțul lung, mingea poposind în poartă. Fuga după egalare a început printr-o ocazie a lui Cărpinișan, la care Boboiciov a salvat în ultimul moment de pe linia porții, iar mai apoi Ungur l-a întins serios pe portarul „bulgarilor”, care a respins în corner.

Pobeda a arătat epuizată în partea a doua. După 20 de minute scurse, Vasilcin a prins un șut la firul ierbii de la aproximativ 17 metri și a reaprins speranța în tabăra Unirii, aflată în căutarea a celor trei puncte. Totuși, contrar cursului jocului, băieții antrenați de Gheorghe Mirciov au marcat golul care le-a adus izbânda. O combinație la marginea careului dintre Tranculov și Moricz l-a pus pe cel din urmă în poziție de șut iar acesta, speculând foarte bine o breșă în defensiva adversarilor, nu a ezitat și a stabilit scorul final, 2-1.

După înfrângerea rușinoasă din prima etapă cu scorul de 1-9 în fața celor de la ACS Poli II, Pobeda bifează primele trei puncte din această nouă ediție a Ligii a IV-a. Întreaga suflare din Dudeștii Vechi așteaptă cu sufletul la gură confruntarea de astăzi dintre „Prietenii lui Stoichkov” și „Prietenii lui Rotariu”, ocazie cu care se va inaugura și nocturna stadionului care-i poartă numele fostului internațional bulgar.

Sitaru, accidentat grav

În prima parte a jocului, după un șut aparent ușor, portarul titular al celor de la Unirea Sânnicolau Mare, Marius Sitaru, a fost nevoit să părăsească gazonul pe targă, accidentat la unul dintre genunchi. După minute bune în care a stat întins pe marginea terenului, suferind dureri serioase, acesta a fost transportat cu o mașină la spital pentru investigații amănunțite.

Pobeda Dudeștii Vechi: Stoianov – Boboiciov, Piloiu, Ramneanțu, Lungu, Mirciov, Fibișan, Roșu, Moricz, Lungu, Tranculov. Au mai intrat: Ciocani, Roncov, Velciov, Buza. Antrenor: Gheorghe Mirciov

Unirea Sânnicolau Mare: Sitaru – Blaga, Uzun, Galu, Petrișor – Ovidiu Oancia, Jivan – C. Crișan, Vasilcin, Cărpinișan – Ungur. Au mai intrat: Timiș, Miron, Michi. Antrenor: Nae Căprărescu

 

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente