ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UPDATE Ripensia Timișoara a avut câștig de cauză și își va continua drumul în Cupa României

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

UPDATE Pe site-ul Federației Române de Fotbal s-a publicat, oficial, noul program al meciurilor din runda a V-a a Cupei României, fără a se da însă niciun fel de informație suplimentară care să clarifice și mai mult decizia. Astfel, una dintre echipele care au avut de suferit inițial, UTA BD, va evolua mâine de la ora 16.30, pe stadionul „Motorul” din Arad, în compania celor de la Metalul Reșița. Ripensia va intra în scenă peste două zile, pe „Tehnomet” din Timișoara împotriva arădenilor de la CS Ineu.

„Programul meciurilor rundei a cincea a Cupei României a suferit o schimbare de ultim moment. Astfel, Ripensia şi UTA Bătrâna Doamnă au câştigat recursurile făcute la deciziile Comisiei de Disciplină şi Etică şi au primit dreptul de a evolua în acest tur”.

„În aceste condiţii, marţi, UTA Bătrâna Doamnă se va duela cu Metalul Reşiţa, în timp ce miercuri, Ripensia va primi vizita celor de la CS Ineu”.

Lupta dusă de oficialii celor de la Ripensia Timișoara pentru a rămâne în continuare în Cupa României, după ce a umilit-o pe teren pe secund divizionara FC Caransebeș, scor 6-1, nu a rămas fără rezultate. După ce a fost descalificată pe motiv că a făcut 4 schimbări, regulamentul de joc permițând doar 3, „Ripi” a făcut recurs deciziei și a avut câștig de cauză.

Galben-roșii vor evolua astfel peste două zile, în 9 septembrie, în turul V al Cupei României, împotriva celor de la CS Ineu, din Liga a III-a.

Vor reveni cu mai multe detalii!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore