UPDATE Ripensia Timișoara a avut câștig de cauză și își va continua drumul în Cupa României

0
777

UPDATE Pe site-ul Federației Române de Fotbal s-a publicat, oficial, noul program al meciurilor din runda a V-a a Cupei României, fără a se da însă niciun fel de informație suplimentară care să clarifice și mai mult decizia. Astfel, una dintre echipele care au avut de suferit inițial, UTA BD, va evolua mâine de la ora 16.30, pe stadionul „Motorul” din Arad, în compania celor de la Metalul Reșița. Ripensia va intra în scenă peste două zile, pe „Tehnomet” din Timișoara împotriva arădenilor de la CS Ineu.

„Programul meciurilor rundei a cincea a Cupei României a suferit o schimbare de ultim moment. Astfel, Ripensia şi UTA Bătrâna Doamnă au câştigat recursurile făcute la deciziile Comisiei de Disciplină şi Etică şi au primit dreptul de a evolua în acest tur”.

„În aceste condiţii, marţi, UTA Bătrâna Doamnă se va duela cu Metalul Reşiţa, în timp ce miercuri, Ripensia va primi vizita celor de la CS Ineu”.

Lupta dusă de oficialii celor de la Ripensia Timișoara pentru a rămâne în continuare în Cupa României, după ce a umilit-o pe teren pe secund divizionara FC Caransebeș, scor 6-1, nu a rămas fără rezultate. După ce a fost descalificată pe motiv că a făcut 4 schimbări, regulamentul de joc permițând doar 3, „Ripi” a făcut recurs deciziei și a avut câștig de cauză.

Galben-roșii vor evolua astfel peste două zile, în 9 septembrie, în turul V al Cupei României, împotriva celor de la CS Ineu, din Liga a III-a.

Vor reveni cu mai multe detalii!

Spune-ţi opinia civilizat!