Şedinţă fulger la CJ Timiş. Roxana Iliescu a convocat firmele care se ocupă de deszăpezire pentru raport

- Advertisement -

Şedinţă convocată de urgenţă la Consiliul Judeţean Timiş, astăzi, de către vicepreşedintele Roxana Iliescu. În urma avertizării ANM privind codul galben de ninsori care se va fi valabil în Timiş până mâine dimineaţă la ora 10, Iliescu a convocat reprezentanţii firmelor care au contracte cu CJ Timiş pentru a raporta în ce stare sunt drumurile din judeţ.

„Din cauza evoluţiei vremii şi a informaţiilor pe care le-am citit în presă, inclusiv ştim cu toţii că s-a anunţat cod galben de la ora 13 de astăzi până mâine la ora 10, i-am solicitat directorului Marius Oneţiu (n.r director Direcţia Tehnică a CJT) să vă convoace într-o întâlnire de urgenţă pentru a afla direct de la dumneavoastră raportul de activitate curent şi ceea ce aveţi în plan pentru zilele următoare. Avem contract încheiat pe patru ani de zile acum trei ani de zile cu societăţi comerciale care asigură servicii de deszăpezire pe drumuri. Avem întreg judeţul Timiş împărţit în şase zone de acţiune, pe fiecare zonă de acţiune am nominalizat un inspector de zonă care are printre atribuţii cea de a verifica în ce mod serviciile contractate sunt asigurate. Din câte cunosc, nu a fost cazul astăzi până la acest moment să fim pe teren, dar în mod sigur mai târziu inspectorii noştri vor face verificările de rigoare”, a declarat Iliescu.

Reprezentanţii firmelor au dat asigurări că se intervine la capacitate maximă pentru curăţarea drumurilor din judeţ şi că până acum nu există probleme. În ceea ce priveşte firmele care intervin în judeţ, situaţia este următoarea: zona I – Sânnicolau Mare, Jimbolia – SC Group DCM, zona II – Sânandrei, Orţişoara, Giarmata, Pişchia – SC MNG Trans, zona III – Aeroport, Giroc, Jebel, Ciacova, Gătaia, Jamu Mare – SC Axela Construcţii, zona IV – Moşniţa, Buziaş, Sacoşu Turcesc, Niţchidorf – SC Tehnocer, zona V – Coştei, Bara, Brestovăţ, Bethausen, Compact Produc , zona şase – Boldur, Darova, Făget, Margina, Pietroasa, Fârdea, Tomeşti – Tehnocer. În cadrul aceleiaşi şedinţe, Iliescu le-a citit reprezentanţilor firmelor obligaţiile legale pe care le au privind activitatea de deszăpezire.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=_yQ6lxchEzY&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Scrisoare deschisă domnului chestor Alin Petecel, șeful Inspectoratului de Poliție Timiș

Domnule chestor,  Ați dispus demararea cercetării interne la adresa agentului-șef...

Prof. dr. Dorel Săndesc, titularizat ca manager al Spitalului Județean Timișoara

Azi, cu începere de la ora 10, ca urmare...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img