AcasăStiriAdministratieLiceul Teoretic Jean Louis Calderon din Timișoara va fi reabilitat, modernizat și...

Liceul Teoretic Jean Louis Calderon din Timișoara va fi reabilitat, modernizat și echipat cu ajutorul fondurilor europene

Proiectul, ce se va desfășura pe parcursul a 12 luni de implementare, vizează reabilitarea infrastructurii liceului prin lucrări ce vizează structura de rezistență, fațadele, acoperișul, pardoselile, pereții, planșeele și tâmplăria, dar și refacerea sistemelor de preluare și colectare a apei pluviale, amenajarea grupurilor sanitare, reabilitarea utilităților (apă, canal, instalații electrice și termice) și amenajarea terenului de sport și a vestiarelor. De asemenea, proiectul include construirea a două case de scară și amenajarea spațiului de recreație din exteriorul clădirii. Astfel, vor fi reabilitate și echipate prin proiect 34 de săli de clasă, 16 laboratoare, o bibliotecă, 6 cabinete, o sală de sport, o sală de festivități, o sală de arte și o arhivă, 998 de elevi urmând să beneficieze de aceste facilități.

Semnatarii contractului de finanțare au fost Nicolae Robu – Primar al Municipiului Timișoara şi Sorin Maxim – Directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest, Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional în Regiunea Vest. Valoarea totală a proiectului este de 10.387.525,33 lei (aproximativ 2.362.895,52 euro) iar valoarea finanțării nerambursabile este de 9.965.950,24 lei (aproximativ 2.266.998,07 euro). 

Firma care a câștigat contractul de execuție a lucrărilor este SC PAULUS SRL, în timp ce societatea care și-a adjudecat contractul de asistență tehnică prin dirigenție de șantier este SC BRAYTIM SRL.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente