Pedofilul din Lovrin, demersuri disperate pentru a-şi recupera fiica. Vezi video cum poza în victimă pentru Vocea Timişului

Date:

Augustin Toderean, lovrineanul ridicat astăzi de DIICOT sub acuzaţii de infracțiuni de pornografie infantilă, rele tratamente aplicate minorului şi incest a făcut demersuri repetate pentru a-şi aduce acasă fiica pe care o abuza sexual şi care fusese preluată de autorităţi.

După ce bunica tinerei de doar 14 ani, care era violată şi filmată de tata a sesizat autorităţile, micuţa a fost dusă la Centrul de Copii „Rudolf Walter” şi mai apoi la Centrul „Debora” din Giarmata. Pozând într-un tata îngrijorat reclamat pe nedrept la poliţie, Toderean a apelat la Vocea Timişului pentru a-şi recupera fiica şi a face publice abuzurile la care este supus.

„În februarie, prin 20 februarie s-a dus mama la poliţie şi m-a reclamat că am violat fata. Era o vineri, 20, 21. Au venit de la Protecţia Copilului şi au luat fata direct de la şcoală. Fata era la şcoala de la Lovrin. Trei luni şi jumătate aproape patru nu m-au lăsat deloc la fată pe motiv că nu se poate, e prea repede. Când au dus fata la şcoală după patru luni, m-a sunat şi mi-a spus unde e”, declara tatăl pentru Vocea Timişului la finalul lunii octombrie a anului trecut.

În ceea ce priveşte acuzaţiile că şi-ar fi violat fiica, Toderean spunea că are un certificat medico-legal care atestă că tânăra este virgină şi că aceasta a fost interogată şi de organele de poliţie. „Fata e virgină, nu e atinsă, nu e nimic, dar problema e că nu mă lasă să o văd. Nu stăm de mulţi ani împreună (n.r cu soţia) suntem divorţaţi, face ce vrea cu viaţa ei. Copiii dacă au fost cu mine, eu m-am îngrijit de ei. Am avut salariu, acum sunt în custodie la „Rudolf Walter”, toţi cinci, numai fata de marţi au dus-o de aici. Şi am sunat şi am întrebat, nu vor să îmi spună nimic”, a mai spus tatăl.

Omul susţine că micuţii au fost în custodia mamei sale, adică a bunicii lor, dar locuiau cu el, femeia încasând 3.000 de lei pe lună pentru îngrijirea lor, bani din care el şi copiii nu vedeau niciun leu. Toderean acuza şi că reclamaţiile femeii ar fi fost făcute pentru că ea voia să îl dea afară din casă pentru a-l aduce pe fratele său, frate care ar fi declarat la poliţie că l-a suprins în timp ce îşi viola fiica. Rămâneţi pe Vocea Timişului şi mâine pentru noi informaţii în exclusivitate şi un video cu fata abuzată.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare