Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sarbători sub semnul cumpătării. Câți timișeni au ajuns la Urgențe de Paști, în Timiș

- Advertisement -

Cumpătarea a fost cuvântul de ordine al sărbătorilor pascale din acest an. Dacă în anii precedenţi medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean munceau suplimentar din Timișoara pentru a trata pacienţii care uitau de măsură atunci când consumau alcool sau mâncare tradiţională, în acest an situaţia a stat complet diferit.

Numărul celor care au ajuns la UPU nu a fost mai mare ca în zilele obişnuite, semn că cel puţin timişenii au învăţat ce înseamnă să fii chibzuit. În mare parte, oamenii care au trecut pragul UPU în perioada sărbătorilor pascale sufereau de intoxicaţii etanolice şi traumatisme.

„În medie au fost 200 de oameni pe zi. Problemele digestive, ca și distribuție a bolilor, nu au ieșit cu nimic din comun. Au fost și traumatisme, intoxicații etanolice. Au fost și traumatisme. Săptămâna trecută au fost mai multe accidente rutiere. Acum, chiar în zilele de Paști, nu au fost cazuri speciale”, a declarat șeful Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Timișoara, medicul Mihai Grecu.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore