Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Maşină incendiată pe strada Mătăsarilor din Timişoara

Incendiu în această dimineaţă în jurul orei 04:30, pe strada Mătăsarilor din Timişoara, unde, o tânără s-a trezit cu maşina personală arzând în faţa casei.

Din primele informaţii de la faţa locului, incendiu a fost provocat de o mână criminală iar incendiatorul a aruncat cu o soluţie inflamabilă pe autoturism în partea din spate dreapta, acolo unde se află şi rezervorul. Doar intervenţia promta a Pompierilor a făcut ca maşina să nu sară în aer iar incendiul să se extindă şi la alte autoturisme parcate lângă aceasta. Proprietara ne-a povestit că a auzit o bubuitură cel mai probabil de la explozia cauciucului şi a ieşit afară. Când a văzut maşina arzând, aceasta a sunat imediat la 112. Tot ea a mai povestit că nu ştie să aibă duşmani, iar anul trecut tot în perioada Sărbătorilor Pascale, cineva i-a incendiat un alt autoturism parcat în faţa casei.

Poliţiştii de la Secţia 5 şi criminaliştii de la IPJ Timiş, prezenți la fata locului, au demarat deja o anchetă în acest caz.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=7NvlapkCFUo&feature=youtu.be]

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore