ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pompierii din Timiș sunt în pas cu TEHNOLOGIA. Pot fi apelați prin Viber și WhatsApp

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş este în pas cu tehnologia! Pompierii din cadrul ISU beneficiază, începând din această primăvară, de un ajutor în plus, pentru a localiza persoanele care au un smartphone cu acces la internet şi sunt într-o situaţie de urgenţă.

Astfel, internauții care au ”urgențe” ce țin de domeniul de activitate al pompierilor, pot solicita ajutorul oamenilor legii care, pe lângă serviciul telefonic de urgență 112, beneficiază, în dispeceratul integrat, de aplicațiile mobile WhatsApp şi Viber. Numărul de telefon pe care pot fi contactaţi cu ajutorul acestor aplicații este: 0749.402.720.

”Precizăm că aceste aplicaţii sunt folosite suplimentar şi în nici un caz ele nu înlocuiesc Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112”, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” din județul Timiș.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore