Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş este în pas cu tehnologia! Pompierii din cadrul ISU beneficiază, începând din această primăvară, de un ajutor în plus, pentru a localiza persoanele care au un smartphone cu acces la internet şi sunt într-o situaţie de urgenţă.

Astfel, internauții care au ”urgențe” ce țin de domeniul de activitate al pompierilor, pot solicita ajutorul oamenilor legii care, pe lângă serviciul telefonic de urgență 112, beneficiază, în dispeceratul integrat, de aplicațiile mobile WhatsApp şi Viber. Numărul de telefon pe care pot fi contactaţi cu ajutorul acestor aplicații este: 0749.402.720.

”Precizăm că aceste aplicaţii sunt folosite suplimentar şi în nici un caz ele nu înlocuiesc Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112”, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” din județul Timiș.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.