Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ISU Timis a fost dotat cu doua autospeciale si sapte barci pneumatice noi FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă și șapte bărci pneumatice de salvare și intervenție pe apă au fost achiziționate de Consiliul Județean Timiș pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Banat”.

Noi echipamente au fost achiziționare cu bani de la Consiliul Județean (CJ) Timiș, pentru dotarea ISU Banat. La finalulul săptămânii precedente, reprezentanții CJ Timiș au predat Inspectoratului pentru Situații de Urgență două autospeciale de stingere cu tunuri de apă și spumă, dar și șapte ambarcațiuni pneumatice de salvare și intervenție pe apă și gheață. Valoarea celor două autospeciale este de aproape 900.000 lei, iar ambarcațiunile au costat 112.000 lei.

În vizorul autorităților județene se regăsesc și un generator de mare putere, 450 KWA, în valoare de 610.000 lei, cât și un echipament pirotehnic în valoare de 68.000 lei, care urmează a fi achiziționate în cel mai scurt timp.

Două milioane de lei a alocat CJTimiș Inspectoratului pentru Situații de Urgență în acest an, pentru achiziționarea de echipamente, dar și pentru alte tipuri de investiții.

Sunt alocați bani și pentru imobilele subunităților Inspectoratului împrăștiate în județ. Astfel, urmează construcția de noi sedii pentru stația de pompieri Făget și punctul de lucru Cărpiniș. De asemenea, se va realiza și un dispecerat integrat pe amplasamentul existent din Timișoara, de pe strada Cluj nr. 14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

FOTO/VIDEO Spectacol la Palatul Culturii din Timisoara. Pe „scena”, pompierii de la I.S.U. Banat

Ziua Protecției Civile a fost sărbătorită la Timișoara cu ajutorul a zeci de pompieri...

Pompierii ISU Timis, salvatori de vieti si in timpul liber

Gest nobil făcut de pompierii timişoreni. Eroii care îşi riscă viaţa salvând oameni captivi...

La un pas de a muri inghetati de frig. Cinci oameni au fost salvati ieri noapte de pompieri si ambulanta

Sunt cele mai friguroase zile din această iarnă, iar numărul celor care locuiesc pe...