ISU-Timis-a-fost-dotat-cu-doua-autospeciale-si-sapte-barci-pneumatice3

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă și șapte bărci pneumatice de salvare și intervenție pe apă au fost achiziționate de Consiliul Județean Timiș pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Banat”.

Noi echipamente au fost achiziționare cu bani de la Consiliul Județean (CJ) Timiș, pentru dotarea ISU Banat. La finalulul săptămânii precedente, reprezentanții CJ Timiș au predat Inspectoratului pentru Situații de Urgență două autospeciale de stingere cu tunuri de apă și spumă, dar și șapte ambarcațiuni pneumatice de salvare și intervenție pe apă și gheață. Valoarea celor două autospeciale este de aproape 900.000 lei, iar ambarcațiunile au costat 112.000 lei.

În vizorul autorităților județene se regăsesc și un generator de mare putere, 450 KWA, în valoare de 610.000 lei, cât și un echipament pirotehnic în valoare de 68.000 lei, care urmează a fi achiziționate în cel mai scurt timp.

Două milioane de lei a alocat CJTimiș Inspectoratului pentru Situații de Urgență în acest an, pentru achiziționarea de echipamente, dar și pentru alte tipuri de investiții.

Sunt alocați bani și pentru imobilele subunităților Inspectoratului împrăștiate în județ. Astfel, urmează construcția de noi sedii pentru stația de pompieri Făget și punctul de lucru Cărpiniș. De asemenea, se va realiza și un dispecerat integrat pe amplasamentul existent din Timișoara, de pe strada Cluj nr. 14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.