În timpul lucrărilor ce sunt derulate de jur-împrejurul benzinăriei Lukoil, un rezervor s-a aprins din pricina unei scântei sărite de la muncitorii care tăiau cu un flex în apropiere. Patru autospeciale au ajuns la faţa locului în urma apelului la 112. Pompierii au derulat acţiuni de stingere a focului iar permietrul apropiat a fost evacuat.

Pompierii au fost discreţi când întrebaţi de pericolul unei posibile deflagraţii.”Este vorba despre un început de incendiu produs la un rezervor dezafectat de carburant, în urma unor lucrări de tăiere, vaporii de carburant care încă erau în respectivul rezervor, s-au aprins. Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara prevede intervenţii speciale cu apă şi spumă pentru lichidarea şi localizarea incendiului precum şi pentru prevenirea acestuia.” a declarat căpitanul Detaşamentului 1 Timişoara.

De asemenea, acesta a mai declarat că vaporii ardeau la aproximativ un metru deasupra capacului. Traficul a fost oprit.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.