ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cinci ani de zile – 90.000 de firme au dat faliment în România

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doar în anul 2012 au fost peste 25.000 de firme care au intrat în faliment în România, conform deputatului UNPR – Ion Răducanu. Într-o adresare în plenul Parlamentului acesta a pus cauzele incapacităţii de plată a firmelor pe seama efectelor crizei economice, incapacitatea statului de a-şi plătii datoriile dar şi datorită unui management slab calificat ori de rea credinţă.

A venit timpul să punem punct capitalismului românesc de tip neo socialist, care are principiul să-i salvăm pe toţi chiar dacă sunt hoţi.” – a declarat Ion Răducanu, deputat UNPR

Legea 85/2006 privind procedura de insolvenţă are, după spusele deputatului Ion Răducanu, mai multe defecte printre care: termene de judecată foarte lungi pentru efectuarea de urgenţă; imposibilitatea multor creditori de a se înscrie la masa credală a unei societăţi împotriva căreia s-a deschis procedura de insolvenţă; lipsa unei verificări a sechestrelor debitorului; lipsa de admitere a instanţelor de judecată că administratorul e răspunzător.

Noul Cod al insolvenţei favorizează falimentul, iar Guvernul Ponta a declarat război mediului de afaceri şi locurilor de muncă – nimic mai fals! Nimic mai manipulator” – a firmat deputatul

În opinia sa, codul insolvenţei şi legea evaziunii fiscal trebuie să fie respectată de toţi cei care au venituri, sunt entităţi înregistrate la fisc şi au drepturi şi obligaţii fiscal, având în vedere că toţi suntem şi trebuie să fim egali în faţa legii.

În sprijinirea noului cod şi a noii legi, deputatul reaminteşte parlamentarilor dezastrele ce au avut loc, sau încă mai au, cu companiile de stat – CFR, OLTCHIM, HiDROELECTRICA, POŞTA ROMÂNĂ, TAROM etc . Mai mult decât atât,  13 companii de stat au pierdut în 2010 un miliard de euro, cu 20% mai mult ca în 2009.

Nu pot să închei fără a preciza faptul că eu provin din mediul de afaceri şi ştiu ce înseamnă să asiguri stabilitatea financiară a unei firme cu sute de angajaţi” – a declarat deputul Ion Răducanu în plenul Parlamentului.

Sursa foto: opiniatimisoarei

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore