Patru fotbalişti noi în probe la Poli. Un atacant de la PSG a făcut spectacol încă din prima zi

- Advertisement -

Joi, 24 octombrie 2013, Aurel Şunda a comandat un joc-şcoală între cele două echipe pe care Poli Timişoara le are înscrise în competiţiile oficiale, ocazie cu care au fost folosiţi mai mulţi fotbalişti testaţi de clubul alb-negru. Din componenţa celor două echipe, care au jucat pe terenul I din complexul ”Dan Păltinişanu”, s-au evidenţiat o serie de jucători, dar iată ce jucători a pus Şunda „la treabă”:

Poli I: Kirev – Belu, Petrovic, Marovic, Bălace – Balaure, V. Dragomir, Mijailovic (mijlocaş de 21 de ani, de la FK Sopot – Serbia), Postolache (29 de ani, ultima dată la FK Viehdorf – Austria)Dragicevic (atacant de 27 de ani, de la FK Petrovac – Muntenegru), Arnaud (atacant de 26 de ani, provenit la Paris St. Germain).

Poli II: Coca (Pap) – Motreanu, Kovacs (Bocşan), Mărginean, Nicola (Cherecheş) – J. Dragomir (Vâlceanu), Scheau (Dalea), Moldovan (Rus), Dragu – Ruiz (Stoichescu), Furtado.

Poli I a câştigat cu scorul de 4-0, prin golurile noilor atacanţi Dragicevic (o reuşită) şi Arnaud (două reuşite), dar şi reuşita lui Balaure.

Tot astăzi, vicepreşedintele celor de la Poli, profesorul Ion V. Ionescu, a declarat că, în ciuda unor informaţii apărute în presa locală conform cărora ar fi negociat cu tehnicianul Ionuţ Popa pentru ocuparea postului de „principal” la Poli, acest lucru nu este adevărat: ”Aurel Şunda a fost prima şi singura opţiune a clubului nostru şi, fireşte, a fost şi opţiunea mea. Nu este adevărat că am negociat cu Ionuţ Popa venirea la Poli. Nu am mai vorbit de câţiva ani cu Ionuţ Popa” a declarat Jackie Ionescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare