ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Florin Marin, optimist și după înfrângerea cu Pandurii: „Se mai poate prinde un loc de play-off”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ACS Poli Timișoara a început cu stângul returul Ligii I. În deplasarea de la Drobeta Turnu-Severin, bănățenii au primit trei goluri rapide, Hora fiind marcatorul unei „duble”, ceea ce a consemnat a doua înfrângere consecutivă a echipei lui Florin Marin. Deși a pierdut jocul, antrenorul lui ACS Poli încă speră la play-off, chiar dacă situația financiară nu e una deloc bună.

„Practic, în primele 35 de minute s-a stabilit rezultatul. Era foarte greu să revenim. După 3-0 am început să jucăm, am înscris și am avut situații bune. Repriza a doua am dominat-o în totalitate, însă începutul jocului a fost fatal. La primul gol nu am avut o organizare bună în defensivă, deși până acum fazele fixe au fost punctul nostru forte. Au urmat greșeli pe zonă centrală iar astfel s-a scris istoria acestui joc. Etapa viitoare, cu CFR Cluj, suntem nevoiți să câștigăm. Se poate prinde și play-off-ul, avem șanse în continuare, chiar dacă astăzi, cu o victorie, am fi ajuns la două puncte de locul 6”, a declarat Florin Marin.

Dorin Goga, autorul golului, crede și el că încă există șanse la play-off. Deși a ratat mult, jucătorului de la ACS Poli i s-a părut mai frustrant faptul că au dominat partea secundă, dar nu s-a mai concretizat nimic pe tabelă. „Din păcate am început puțin neconcentrați și s-a văzut, în primele 10 minute era 2-0. Știam că sunt o echipă redutabilă pe teren propriu. Nu cred că s-a pierdut o șansă mare pentru play-off. În celelalte meciuri vom avea ocazia să ne apropiem de primele 6. Cu CFR Cluj va fi foarte greu, dar e importantă victoria și bucuria de după meci”, a spus Dorin Goga.

Foto: Emanuel Titus

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore