Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

- Advertisement -

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara poate fi ”preluată” de ”persoane/firme interesate”, susține Nicolae Robu, primarul Timișoarei, dacă există cineva curios.

Poli Timișoara a fost ”abandonată” oficial de primarul Timișoarei. Nicolae Robu a anunțat oficial că renunță la tot ce înseamnă ”Cea mai Poli dintre toate Poli”, așa cum a botezat-o liberalul care conduce frâiele orașului de pe Bega de șapte ani, dar care ”conducea” și clubul alb-violet din umbră.

”ACS Poli a retrogradat în Liga a III-a, am datoria să-mi clarific poziția, bărbătește, fără eschivări, așa cum îmi e în fire”, a anunțat edilul Timișoarei. Nicolae Robu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, lamentându-se că de la momentul în care juriștii primăriei pe care o consuce au susținut că o finanțare din bugetul orașului este interpretabilă și poate cauza prejudicii financiare masive instituției, adică din 2015, s-a zbătut singur pentru a aduce sponsori alături de Poli. ”M-am zbărut aproape de unul singur din 2015 încoace să asigur finanțare acestei echipe, rugându-mă în stânga și-n dreapta. Nu de puține ori, ruga mi-a ajuns la frontiera cu milogeala. Extrem de puțină lume mi-a răspuns, majoritatea prieteni sau în orice caz apropiați, care de fiecare dată au declarat că o fac pt mine. Le mulțumesc tuturor!”, a explicat primarul Timișoarei.

După o scurtă retrospectivă a ultimelor două sezoane, unul în primul eșalon fotbalistic al României, iar ultimul în Liga 2, liberalul din fruntea administrației publice locale, amintește și de ”ajutorul” adus de Radu Birlică, fostul președinte al clubului alb-violet, ulterior administrator special, dar și de profesorul Viorel Boiț, care s-a alăturat proiectului botezat de Robu ”Cea mai Poli dintre toate Poli”, apreciind că sosirea antrenorului Valeriu Răchită a fost tardivă pentru a ”salva” proiectul său de suflet. ”În mod special, îi mulțumesc profesorului Răchită, extrem de seriosul și dedicatul Vivi Răchită și îmi exprim regretul că a venit la noi prea târziu pentru a ne mai putea salva”, a spus Robu.

Primarul Timișoarei anunță, nu doar că-și ”ia mâinile” de pe echipa retrogradată în liga a treia, dar ar vrea să o ”predea” unui investitor privat, afirmând că este dispus să fie ”mijlocitor” în cazul interesului cuiva de a prelua clubul aflat în insolvență. ”Acestea fiind zise, anunț că eu pun punct pt totdeauna implicării mele în fotbal, rămânând de-acum doar simplu privitor și jucător de plăcere. Dacă există persoane/firme interesate să preia ACS POLI, rog contactarea celor trei membri asociați menționați -CLT, CJT, UPT-. Subsemnatul am disponibilitatea să fiu mijlocitor, dar atât și numai atât! Să fim optimiști! Hai Poli!”, a conchis edilul de pe Bega.

Întreaga postare de pe pagina de Facebook a lui Nicolae Robu o puteți vedea mai jos.

ACS POLI A RETROGRADAT ÎN LIGA A III-A. AM DATORIA SĂ-MI CLARIFIC POZIȚIA, BĂRBĂTEȘTE, FĂRĂ ESCHIVĂRI, AȘA CUM ÎMI E ÎN…

Publicată de Nicolae Robu pe Marţi, 4 iunie 2019
- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore