AcasăStiriAdministratiePrimarul Timișoarei a luat MĂSURI concrete în privința transportului în comun. Ce...

Primarul Timișoarei a luat MĂSURI concrete în privința transportului în comun. Ce se întâmplă cu tramvaiele și troleibuzele

În urmă cu câteva luni, primarul Timișoarei promitea că va călători, personal, cu mijloacele de transport în comun din oraș, pentru a constata ”la fața locului” cum decurge un drum cu tramvaiul sau cu autobuzul deoarece foarte mulți concitadini s-au plâns de mai multe aspecte care deranjează călătorii. Aceștia se plâng de putoarea care duhnește zi de zi în unele dintre tamvaie, de șoferii care bruschează volanului autobuzelor sau de nerespectarea orarului mijloacelor de transport în comun.

Nu știm dacă edilul de pe C.D Loga, nr. 1 a călătorit cu mijloacele de transport în comun, însă este cert faptul că în urma unei analize dispuse de Nicolae Robu, RATT prelungește traseul liniei de troleibuz 18 de la Piața Regina Maria până la C.P. Solventul, în fiecare zi, de luni până duminică. Modificarea se face pentru soluționarea reclamațiilor călătorilor din zona Ronaț și intervine începând cu 1 februarie 2015. Se vor utiliza stațiile existente de îmbarcare/debarcare călători comune cu celelalte trasee. Prin urmare, linia 18 troleibuz va circula pe următorul traseu: bucla C.P. Solventul – strada Gării – Piața Regina Maria – B-dul. Republicii – strada Sf. Ioan – strada Gheorghe Dima – Calea Alexandru Ioan Cuza – Calea Aradului – strada Liege – Calea Torontalului – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – strada Gheorghe Dima – strada Paris – B-dul. Republicii – strada Gării – bucla C.P. Solventul.

Și mai important este faptul că, începând cu data de 2 februarie toate liniile de tramvai și de troleibuz se vor suplimenta cu un vehicul în zilele lucrătoare.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente