ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jandarmii Grupării Mobile, o nouă acţiune de combatere a comerţului ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vineri, 30 ianuarie 2015, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, împreună cu lucrători ai Direcţiei Regionale Vamale Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală în Piaţa Badea Cârţan din orașul de pe Bega, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile şi de contrabandă.

Chiar dacă țigările de contrabandă au ieșit din ”ecuație” cu această ocazie, oamenii legii au controlat un număr de 10 societăţi comerciale şi PFA-uri din standurile pieţei, ocazie cu care au fost depistaţi mai mulţi comercianţi care vindeau cafea fără timbru şi alcool etilic concentraţie 96%. Per total, au fost ridicate 29 de pachete de cafea la 250, respectiv 500 de grame de cafea şi 5 litri de alcool etilic.

Întreaga marfă a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmii grupării timişorene, urmând ca, mai apoi aceasta să fie predată Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care vor aplica comercianţilor depistaţi cu nereguli, sancţiuni contravenţionale cuprinse între 6.000 şi 100.000 de lei pentru comerţ ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore