Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRAZIE a polițiștilor rutieri, la Pasajul JIUL din Timișoara. Zeci de șoferi...

RAZIE a polițiștilor rutieri, la Pasajul JIUL din Timișoara. Zeci de șoferi NESIMȚIȚI, amendați în doar câteva ore! VIDEO/FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O acțiune de numai câteva ore s-a lăsat cu zeci de amenzi pentru șoferii care întrec limita bunului-simț la Pasajul de pe strada Jiul. Este binecunoscut faptul că o parte dintre conducătorii auto care se deplasează pe Bulevardul Republicii dinspre Gara de Nord înspre pasajul amintit nu folosesc banda a treia pentru a vira pe sub viaductul CF, ci recurg la acest fapt de pe banda a doua – porțiune de drum dedicată exclusiv șoferilor care s deplasează în față. Acest lucru i-a determinat pe oamenii legii să desfășoare o nouă acțiune pe această linie.

Astfel, în urma raziei polițiștilor, au fost aplicate un număr de 64 de sancțiuni contravenționale, dintre care 54 numai pentru șoferii care au apelat la tehnici ”nesimțite” de a fenta coloana care așteaptă la acel viraj.

Oamenii legii indică șoferilor să nu mai recurgă la aceste gesturi, deoarece în zonă se fac astfel de controale destul de des, indiferent de oră sau zi. Mai mult decât atât, în urmă cu numai câteva zile, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, anunța că specialiști în circulație pregătesc reconfigurarea semaforizării intersecției astfel încât șoferii care virează spre Pasajul Jiul să nu mai plece deodată cu cei care merg înainte.

 

1 COMENTARIU

  1. „Oamenii legii indică șoferilor să nu mai recurgă la aceste gesturi, deoarece în zonă se fac astfel de controale destul de des, indiferent de oră sau zi.” – buna gluma asta … cu „controale destul de des” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare