Ben Oni Ardelean

Senatorul PNL Timiș, Ben-Oni Ardelean, a fost surprins de aparatul radar al Poliției Rutiere în cursul zilei de sâmbătă, 30 mai 2015, conducând un bolid de lux, pe Calea Lugojului din Timișoara, cu viteza de 128 km/h, pe un sector de drum unde limita este de 70 km/h.

Conform unor surse din interiorul Partidului Național Liberal, senatorul a rămas pieton pentru următoarele 90 de zile, acesta urmând, cel mai probabil, să apeleze la serviciile unui șofer.

Nu știm cine sunt polițiștii ”curajoși” care au avut ”tupeul” să-l sancționeze pe senator, dar merită tot respectul și admirația noastră pentru faptul că și-au făcut datoria, fără să țină cont de ”numele” și funcția deținută de cel care a încălcat legea, unul dintre cei mai bogați parlamentari pe care-i are județul Timiș.

Ben-Oni Ardelean

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

2 COMENTARII

  1. Articolul este jenant, autorul este frustrat!! Este si el tot om, nu cred ca exista un șofer care sa respecte la sânge limitele de viteza, toți mai ciupim un pic. Nu cred ca Ben Oni s-a folosit de funcția sa pentru a scapă de sancțiune, a gresit a plătit, dar articolul este jenant!!!

    • Ai dreptate Petre…….un fustrat autorul :))))) Cand mai CIUPITI acceleratia, vezi sa ai si bicicleta in portbagaj. 😉

Comments are closed.