Transfer aeroport
9.8 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

ABUZ! Secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, acuzat că-și PROTEJEAZĂ afacerile cu ajutorul Poliției Locale FOTO

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...

STPT previne GRIPA igienizand mijloacele de transport in comun cu dezinfectant FOTO

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) informează călătorii că de la finalul lunii ianuarie, igienizează zilnic,...

Atentie, soferi! Se lucreaza pe sectoarele Timisoara – Arad si Timisoara – Lugoj din A1

Șoferii sunt înștiințați de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara că în perioada următoare...

Mihai Cosma este administrator al companiei SC Iberis Hope SRL, o firmă care are ca domeniu de activitate comercializarea produselor de patiserie, însă bărbatul ne-a comunicat că afacerea sa s-a dus pe apa sâmbetei din cauza concurenței pe care i-o face tocmai secretarului Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari  unul dintre cele mai „hulite” personaje din instituția amintită, atât la nivel politic cât și administrativ, dar protejat cu sfințenie de primarul Nicolae Robu.

”Vreau să vă aduc la cunoștință abuzul de putere pe care-l face secretarul Primăriei Municipiului Timișoara, Ioan Cojocari. Am cerut o autorizație de funcționare de la Primărie pe care ne-au respins-o, din motive aberante. Am fost la DNA și am depus plângere și acolo. Am și înregistrări pe care le voi prezenta în instanță. I-a spus unei vânzătoare că oricum lui nu-i face nimeni nimica și că va trimite Poliția Locală peste noi să ne dea amendă, ceea ce s-a și întâmplat. Prima societate pe care am avut-o ne-a suspendat-o. Trimite polițiștii locali zilnic să ne amendeze” susține Cosma, care ne trimite ca dovadă și o imagine în care se observă că doi polițiști locali stau efectiv și urmăresc activitatea chioșcului din spatele Poștei Mari, acolo se află unul dintre chioșcurile la care timișoreanul face referire.

Mai mult decât atât, bărbatul ne-a comunicat că are și câțiva prieteni printre polițiștii locali, iar aceștia i-au confirmat faptul că primesc telefon de la Primărie, ”cu dedicație” pentru a-l amenda, totul pe motiv că secretarul Primăriei Timișoara deține mai multe locații în care comercializează tot produse de patiserie, celebrele Fornetti. ”Ieri m-au sunat și mi-au spus că i-au pus să verifice chioșcul. Cojocari mi-a spus în față în cabinetul său, că i-au scăzut vânzarile cu 200 de lei pe zi din cauza mea și că de aceea nu o să primesc accordul. Am fost nevoit să trimit acasă opt angajați”, se mai plânge Mihai Cosma.

La îndrumarea avocatului, Cosma a deschis o altă firmă, care nu a funcționat decât o zi. ”Sâmbătă, 16 mai 2015, Cojocari a trecut pe la unul din punctele la care îmi desfășor activitatea și ma amenințat că luni va trimite din nou Poliția Locală, pentru a-mi da din nou amenzi și, ca urmare, pentru a închide chioșcul, fapt care s-a și întâmplat pe data de 18 mai”, povestește Cosma.

”Am solicitat ajutor din partea celor de la DNA și de la prim-procuror. Mi s-a spus că o să se cerceteze, dar mi-au pus în vedere să nu fac cunoscut presei acest caz, deoarece NU în presă se face justiția și că ei îmi „rezolvă” dosarul. Acesta are numărul 4791/P/2015 și a ajuns la IPJ Timiș, dar când am contactat polițistul de caz, dumnealui mi-a spus că este plecat la cursuri și că abia pe data de 2 iunie îmi va putea lua o declarație, după ce se întoarce” mai povestește Cosma, care este pe cale să reușească ceea ce n-au reușit să facă nici Nicolae Robu, primarul Timișoarei, care în campania electorală anunța că primul lucru pe care îl va face după ce ajunge primar va fi să-l demită pe Cojocari și n-a făcut-o nici acum, și nici toți consilierii PSD, care s-au aliat împotriva sa odată cu scandalul finanțării clubului de fotbal Politehnica Timișoara.

Așa cum se deduce din contractele pe care Cosma ni le-a pus la dispoziție, firma lui este a patra subcontractantă a spațiilor aflate în stațiile RATT, deținute de Primăria Timișoara. Rămâne de văzut ce măsuri vor lua oamenii legii și dacă are totuși cineva curajul să-l ”dărâme” pe ”Johnny de la Primărie”.

sursa foto: adevarul.ro

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

CLADIRI ISTORICE -TRECUT SI PREZENT

FABRICA DE BERE TIMIŞOARA A fost înfiinţată la iniţiativa autoritatiilor conduse de prinţul Eugeniu de Savoya în anul 1718 fiind...