ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Razie a polițiștilor rutieri, la Timișoara. Cum încearcă șoferii să-i INTIMIDEZE prin metoda ”sună un prieten” VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii din Timișoara se țin de cuvânt atunci când spun că în zilele de weekend desfășoară acțiuni de verificare a șoferilor pentru a-i depista pe cei care au consumat băuturi alcoolice sau substanțe cu caracter halucinogen, iar mai apoi s-au urcat la volan. Pe toată durata nopții dintre 30 și 31 mai 2015, oamenii legii au acționat în mai multe locații din capitala Banatului, în apropierea unor cluburi sau evenimente desfășurate în aer liber unde se consumă alcool.

Acțiunea oamenilor legii a scos la suprafață mai mulți șoferi matrafoxați, unii localnici, alții de prin regiunile țării. Un caz care atrage privirile a fost cel al unui șofer aflat la volanul unui Audi înmatriculat în județul Bihor, care, asemeni cazului prezentat ieri de Vocea Timișului, a apelat la varianta ”sună un prieten”, pentru a-i da polițistului care l-a oprit telefonul, să vorbească cu ”un coleg”. Culmea, acțiunea are loc chiar în fața camerei de filmat, polițistul chiar atrăgându-i atenția șoferului tupeist, însă acesta nu s-a obosit să închidă telefonul. Șoferul matrafoxat avea o alcolemie de 0,21 mg/l în aerul expirat.

Un alt consumator de băuturi spirtoase care s-a urcat apoi la volan și a fost depistat de oamenii legii, este cel al unui sucevean, care a avut o alcolemie de 0,64, acesta susținând în fața polițiștilor că ”am băut o bere”. Bărbatul a rămas ”pieton” și i-a fost întocmit dosar penal.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore