Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Razie la Lugoj: amenzi în valoare de peste 30.000 de lei, în câteva ore

- Advertisement -

A fost razie la Lugoj, în weekend. În doar patru ore, polițiștii au identificat sute de persoane și au verificat mai multe unități comerciale. S-au aplicat 37 de amenzi, în valoare de peste 30.000 de lei.

La acțiune au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, acțiuni speciale, alături de reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Direcţiei Sanitar Veterinare Timiş şi pompieri. Au fost verificate mai multe societăți comerciale și instituite filtre pe principalele șosele.

„Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autovehicule cu încălcarea legislaţiei rutiere, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă. Astfel, au fost controlate 9 unități comerciale, instituite 16 filtre, polițiștii legitimând 413 persoane şi verificând în bazele de date 308 autovehicule”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au constat o faptă de natură penală și au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, precum şi pentru nerespectarea normelor rutiere. De asemenea, au fost reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare a fost retras.

Valoarea totală a sancţiunilor depășește 30.000 de lei.

Foto: arhiva

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore