17-octombrie-2021
AcasăStiriSocialExces de zel. Zeci de soferi amendati cu 12.000 de lei pentru...

Exces de zel. Zeci de soferi amendati cu 12.000 de lei pentru o restrictie NOUA pe Rebreanu

Vigilență sporită a polițiștilor de la Rutieră, din Timișoara. La doar 24 de ore de la instituirea interdicției de a vira stânga pe Bulevardul Liviu Rebreanu înspre Calea Martirilor, oamenii legii au dat 60 de amenzi. Totul în doar două ore! Șoferii care au circulat prin zonă cum au făcut-o de o viață s-au ales cu amenzi pentru o schimbare pe care din obișnuință nu au observat-o.

„Ieri, 01 februarie a.c., 18.00-20.00, poliţiştii Biroului Rutier Timișoara şi cei din cadrul secţiilor urbane au efectuat o acţiune pe raza municipiului, la intersecţia Bulevardul Liviu Rebreanu și Calea Martirilor, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor auto, în special cu privire la respectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere.
Astfel, poliţiştii au aplicat 63 de sancţiuni contravenţionale, 54 dintre acestea fiind pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere. Totodată, au fost sancţionaţi şi şoferii care nu purtau centura de siguranţă și pietonii care nu au respectat normele rutiere. Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate este de peste 12.000 de lei”, a informat Poliția Rutieră Timiș.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente