Furturile se întețesc pe raza județului Timiș. Polițiștii timișoreni au întocmit ieri dosare penale pentru două persoane, după ce aceștia au fost depistați sustrăgând diverse bunuri din mai multe societăți comerciale. La data de 23 septembrie în jurul orei 13.30, un bărbat de 20 de ani a fost depistat de către agenții de pază ai unei societăți comerciale, după ce a furat mai multe bunuri electronice. Sesizați, oamenii legii au recurs la reținerea acestuia.

În aceeași zi, spre seară, în apropierea orei 21.30, polițiștii Secției 3 Poliție au primit o nouă sesizare din partea unei alte agenții de pază a unei societăți comerciale, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, a sustras produse alimentare. Tot miercuri, 23 septembrie, în Lugoj, o femeie în vârstă de 46 de ani a încercat să scape dintr-un magazin cu mai multe produse alimentare. Prejudiciul în valoare de 500 de lei a fost recuperat în totalitate, iar bunurile au fost restituite societăților comerciale.

În toate cele 3 cazuri au fost întocmite dosare penale în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.