ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ionel Pascotă, CAMPION național al Bulgariei la motociclism viteză, clasa Supersport. Ce premiere au avut loc în familia Pascotă la cursa de la Plevna

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Familia Pascotă a participat în premieră la o cursă pe același circuit, singurul lucru diferit fiind, desigur, competițiile. Atât Ionel, cât și micul Patrick Pascotă au luat parte la evenimentul automobilistic din Bulgaria, de la Plevna. Dacă tatăl a participat la a șasea etapă a Campionatului Europei de Est la motociclism viteză, clasa Supersport, micul Patrick a debutat în Campionatul European de Supermoto.

Patrick Pascotă a încălecat pentru prima dată o motocicletă clasa 65 cmc, după ce a fost testată inițial la antrenamentele care au avut loc cu o zi înaintea cursei oficiale. Deși nu participa în mod obișnuit la această clasă, juniorul Pascotă a obținut locul 4 în ambele manșe de concurs, în condițiile în care a fost cel mai mic participant înscris.

„Sunt extrem de fericit și mândru de rezultatul lui Patrick. Nu mă așteptam să se prezinte atât de bine, în condițiile în care a primit motocicleta abia vineri, în preziua concursului. Este destul de grea trecerea de la motocicleta cu care era el obișnuit, trebuia să învețe schimbul vitezelor și făcea parte și dintr-o clasă superioară și pe deasupra competiția a fost la un nivel foarte mare, fiind etapa de Campionat European. Mă bucură, de asemenea, faptul că Patrick a fost cel mai mic participant înscris în competiția din Bulgaria”, a declarat Ionel Pascotă.

Ionel Pascotă s-a impus clar în cea de-a șasea etapă a „est-europeanului” de motociclism viteză, după ce a pornit cursa din pole-position, adjudecându-și astfel și Titlul de Campion Național al Bulgariei. De asemenea, veteranul din familia Pascotă a câștigat deja Campionatul Național al României și cel de Campion al Europei de Est, în condițiile în care din competiția internă a mai rămas doar o etapă de disputat.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore