ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Expoziția de fotografie „Timișoara mea” va începe mâine, în Piața Victoriei. Care sunt câștigătorii concursului foto organizat de Merg în Banat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Spațiul expozițional al Primăriei Timișoarei din Piața Victoriei numărul 5 va fi gazda expoziției de fotografie „Timișoara mea”, care va avea loc în perioada 24-30 septembrie 2015. Expoziția este rezultatul unui concurs foto, organizat de Merg în Banat în cadrul proiectului „Identităţile şi experienţele comunităţii, vectori ai dezvoltării economico-sociale”.

Acest concurs care a avut loc s-a adresat în special celor care iubesc fotografia și orașul de pe Bega, dar și fotografilor profesioniști și amatori care au putut descoperi Timișoara prin intermediul fotografiilor. Competiția s-a desfășurat în perioada 3-17 septembrie 2015 și a avut drept obiectiv promovarea unei imagini vii, originale și actuale a Timișoarei, atât pentru locuitorii ei, cât și pentru turiști. Juriul a selectat imagini care să arate Timișoara într-un fel nou, inedit, care surprinde identitatea orașului, potențialul său turistic și pulsul comunității.

Bogdan Conciatu, pentru fotografia „O seară de decembrie”, a ocupat prima poziție, în vreme ce locul al doilea i-a fost rezervat lui Adrian Paul, pentru fotografia „Oglindire”. Flaviu Boje a fost pe ultima treaptă a podiumului cu fotografie intitulată „Plimbarea de seară”. Vernisajul expoziției, dar și premierea câștigătorilor la concursul de fotografie, urmate de o degustare de vinuri din Banat, vor avea loc joi, 24 septembrie, de la ora 18.00. În deschidere va vorbi Sergiu Morariu Bordan, reputat fotografi timișorean.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore