Expoziția de fotografie „Timișoara mea” va începe mâine, în Piața Victoriei. Care sunt câștigătorii concursului foto organizat de Merg în Banat

0
863

Spațiul expozițional al Primăriei Timișoarei din Piața Victoriei numărul 5 va fi gazda expoziției de fotografie „Timișoara mea”, care va avea loc în perioada 24-30 septembrie 2015. Expoziția este rezultatul unui concurs foto, organizat de Merg în Banat în cadrul proiectului „Identităţile şi experienţele comunităţii, vectori ai dezvoltării economico-sociale”.

Acest concurs care a avut loc s-a adresat în special celor care iubesc fotografia și orașul de pe Bega, dar și fotografilor profesioniști și amatori care au putut descoperi Timișoara prin intermediul fotografiilor. Competiția s-a desfășurat în perioada 3-17 septembrie 2015 și a avut drept obiectiv promovarea unei imagini vii, originale și actuale a Timișoarei, atât pentru locuitorii ei, cât și pentru turiști. Juriul a selectat imagini care să arate Timișoara într-un fel nou, inedit, care surprinde identitatea orașului, potențialul său turistic și pulsul comunității.

Bogdan Conciatu, pentru fotografia „O seară de decembrie”, a ocupat prima poziție, în vreme ce locul al doilea i-a fost rezervat lui Adrian Paul, pentru fotografia „Oglindire”. Flaviu Boje a fost pe ultima treaptă a podiumului cu fotografie intitulată „Plimbarea de seară”. Vernisajul expoziției, dar și premierea câștigătorilor la concursul de fotografie, urmate de o degustare de vinuri din Banat, vor avea loc joi, 24 septembrie, de la ora 18.00. În deschidere va vorbi Sergiu Morariu Bordan, reputat fotografi timișorean.

Spune-ţi opinia civilizat!