ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Angajări din sursă externă la Poliție! În Timiș sunt disponibile 18 posturi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Inspectoratul de Poliție Județean Timiș scoate la concurs 18 posturi vacante de personal contractual, cu recrutare din sursă externă.

În acest sens au fost scoase la concurs următoarele posturi vacante de personal contractual:

– 5 posturi în domeniul Secretariat, documente clasificate și arhivă;

– un post în domeniul Cazier judiciar, statistică și evidențe operative;

– un post la Serviciul Rutier Timiș;

– 7 posturi de îngrijitor la Serviciul Logistic, Poliția Municipiului Timișoara și Secția 3 Poliție Urbană Timișoara;

– 4 posturi de muncitor calificat la Serviciul Logistic.

Înscrierile se fac personal, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Serviciul Resurse Umane, din municipiul Timișoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46, pe bază de cerere, între orele 10.00 – 14.00 în perioada 03.11.2021 – 16.11.2021, doar în zilele lucrătoare.

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet, în momentul înscrierii, candidații având obligația de a prezenta toate documentele solicitate, atât în copie cât și în original.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și la avizierul unității.

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore