Departamentul de Geografie al Facultăţii de Chimie-Biologie-Geografie, Universitatea de Vest din Timişoara şi Asociaţia Studenţilor Geografi din Timişoara ”GEOTIM” deschid concursul pentru liceenii pasionați de geografie – ”GEOMONDIS”, ediţia a VII-a.

Întâlnirea are loc vineri, 8 mai 2015, cu începere de la ora 19:30, în sala A02 a clădirii principale a Universităţii de Vest din Timișoara (Bd. Vasile Pârvan, nr. 4).

La acest concurs vor participa cadre didactice ale Departamentului de Geografie, membri ai organizației ”GEOTIM”, cadre didactice ale liceelor participante din județe precum Arad si Mehediniti.

”GEOMONDIS” este concursul pentru liceenii pasionați de geografie, organizat de Departamentul de Geografie al Facultăţii de Chimie-Biologie-Geografie, Universitatea de Vest din Timişoara, şi Asociaţia Studenţilor Geografi din Timişoara (”GEOTIM”), ce oferă participanților ocazia de a intra în contact cu mediul academic, fiindu-le prezentate Departamentul de Geografie şi perspectivele pe care le oferă acesta de către reputaţi profesori ai Departamentului.

Concursul va avea două probe: proba scrisă (teoretică și practică) și proba orală.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.