Dialog nemijlocit cu profesioniștii televiziunii, în rândul studenților Universității de Vest din Timișoara

- Advertisement -

Aproximativ 100 de tineri vor lua pulsul meseriei de jurnalist TV direct de la cei care o practică. Invitații vor răspunde întrebărilor și curiozităților studenților cu privință la provocările unui asemenea traseu profesional. Oportunitatea dialogului nemijlocit va deschide pentru aceștia noi perspective.

“Universitatea de Vest din Timișoara a făcut o prioritate din legarea de parteneriate cu instituții puternice. Acțiunea desfășurată împreună cu Digi24 vine ca o completare a relației strânse pe plan profesional, relație marcată de un înalt grad de profesionalism și echidistanță în relatarea acțiunilor desfășurate. Spuneam de parteneriat, în convingerea că vor urma multe alte evenimente comune din care membrii comunității UVT să aibă de câștigat. Colaborarea este una puternică, de altfel, cu toate redacțiile”, a declarat Rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Evenimentul se adresează studenților Universității de Vest din Timișoara de la toate specializările și va avea loc vineri, 21 noiembrie, de la ora 11:00, în sala P02, clădirea FEAA de pe strada Pestalozzi, nr. 16.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img