Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dialog nemijlocit cu profesioniștii televiziunii, în rândul studenților Universității de Vest din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aproximativ 100 de tineri vor lua pulsul meseriei de jurnalist TV direct de la cei care o practică. Invitații vor răspunde întrebărilor și curiozităților studenților cu privință la provocările unui asemenea traseu profesional. Oportunitatea dialogului nemijlocit va deschide pentru aceștia noi perspective.

“Universitatea de Vest din Timișoara a făcut o prioritate din legarea de parteneriate cu instituții puternice. Acțiunea desfășurată împreună cu Digi24 vine ca o completare a relației strânse pe plan profesional, relație marcată de un înalt grad de profesionalism și echidistanță în relatarea acțiunilor desfășurate. Spuneam de parteneriat, în convingerea că vor urma multe alte evenimente comune din care membrii comunității UVT să aibă de câștigat. Colaborarea este una puternică, de altfel, cu toate redacțiile”, a declarat Rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Evenimentul se adresează studenților Universității de Vest din Timișoara de la toate specializările și va avea loc vineri, 21 noiembrie, de la ora 11:00, în sala P02, clădirea FEAA de pe strada Pestalozzi, nr. 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la 1907! Marilen Pirtea, susținut de primari PNL, atac devastator la garda pretoriană a slugilor din ograda tandemului Alin Nica – Dănuț Groza

Afară-i vopsit gardul și-năuntru-i leopardul! Asta ne spune, de fapt, prin postarea sa de...

Ca-n basme! Spectaculoasa achiziție a pensiunii turistice ”Sus în deal” din Gărâna de către Universitatea de Vest Timișoara a trezit interesul DNA

Cine crede că Universitatea de Vest Timișoara s-a lansat în turismul regional, în plină...

Deputatul de Timis, Marilen Pirtea explica de ce nu au fost eliminate si pensiile militare

”În dezbaterile despre pensii, principiul echității și principiul contributivității sunt cele mai importante, pentru...