ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un ”șofer de ocazie”, condamnat la închisoare, a fost prins de polițiști la Carani. Cât timp va sta la ”răcoare”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marți, 18 noiembrie 2014, poliţiştii Postului de Poliţie Sânandrei au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza localităţii Carani. Oamenii legii au depistat un tânăr în vârstă de 30 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la un an şi zece luni de pedeapsă privativă de libertate pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

Motivul pentru care bărbatul a fost condamnat este acela că la data de 13 mai 2013, condamnatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza aceleiași localităţi, Carani, fără ca acesta să deţină un permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cel în cauza a fost introdus în Arestul I.P.J Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore