ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un tânăr din Periam a FURAT mașina mamei, a condus FĂRĂ PERMIS și a provocat un accident. Riscă PUȘCĂRIA!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii Secţiei 12 Rurale Periam efectuează cercetări faţă de un tânăr în vâstă de 20 de ani, din localitatea Periam, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scopul folosinţei, conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi distrugere.

Pe data de 4 mai 2015, în jurul orei 21:00, tânărul suspectat ar fi sustras din curtea locuinţei mamei sale un autoturism neînmatriculat, pe care l-ar fi condus pe raza localităţii de domiciliu, deşi nu poseda permis de conducere. În timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Mureşului, tânărul ar fi pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se în afara părţii carosabile. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi recuperării prejudiciului cauzat.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore