ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

LOVIT de mașină chiar în momentul în care se urca la volan! Vezi un EXERCIȚIU de NOTA 10 pentru serviciile de urgență VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vineri, 8 mai 2015, parcarea din fața stadionului ”Dan Păltinișanu” a fost ”scena” unui accident înfiorător. Un tânăr care se deplasa cu viteză pe carosabil, din pricina neatenției, a lovit un obstacol aflat pe carosabil după care a pierdut controlul volanului și a ajuns în afara carosabilului, unde a lovit violent un tânăr care tocmai deschidea ușa propriei mașini pentru a se urca la volan. Victima este ”prinsă” între cele două autoturisme și necesită îngrijiri medicale, la fel cum se întâmplă și în cazul pasagerei aflate în mașina șoferului ”vinovat” de producere accidentului, iar pentru asta se pun în ”mișcare” echipaje de Descarcerare, Poliție, SMURD și Ambulanță.

”Simularea este realizatătă în baza unui acord cu Asociația Studenților de la Medicină din Timișoara, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Banat” și cu Serviciul de Ambulanță al județului Timiș (SAJ). Scopul unei asemenea activități este de a conștientiza în primul rând pe cei pe care i-am luat ca parteneri studenții, cu privire la consecințele și urmările unui accident rutier, a nerespectării regulilor de circulație”, a declarat comisarul șef Petru Rumega, șeful serviciului Rutier din cadrul IPJ Timiș.

Acest exercițiu s-a încheiat cu bine, din toate punctele de vedere, iar factorii implicați activ în simularea de astăzi își doresc să tragă un semnal de alarmă cu privire la neatenția manifestată de unii dintre șoferi în trafic.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore