Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAccident care ar trebui să-i sperie pe teribiliști. Un bărbat a dat...

Accident care ar trebui să-i sperie pe teribiliști. Un bărbat a dat cu mașina peste un motociclist la Dudeștii Noi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident serios aseară în comuna timișeană Dudeștii Noi. Un bărbat care conducea un autoturism Dacia Logan MCV nu a dat prioritate unui tânăr care gonea cu o motocicletă de cross, acesta fiind însoțit de o tânără. ”Pilotul” a fost transportat de urgență la spital unde a suferit o intervenție chirurgicală, iar fata de pe motocicletă a suferit doar câteva zgârieturi pe față.

Având o intersecție mai mult decât ciudată, în care șoferii care vin dinspre șoseaua care leagă Timișoara de Cenad sunt nevoiți să cedeze trecerea celor care traversează comuna, răscrucea de drumuri dă mari bătăi de cap celor care sunt nevoiți să treacă pe acolo. Același lucru s-a întâmplat și vineri seara, când polițiștii din comuna amintită au fost solicitați pentru a constata un nou eveniment rutier, soldat, din păcate, cu rănirea a doi tineri.

Un motociclist care se deplasa pe Calea Becicherecului din comuna aflată la 12 kilometri de Timișoara, a fost accidentat de un șofer neatent care pleca în concediu. Șoferul, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan MCV nu a respectat semnul ”cedează trecerea” aflat în intersecția împricinată, intrând în plin în motocileta de teren condusă de tânărul dudeștean, aflat în șa alături de o prietenă care se afla la prima experiență ”pe motor”.

Ca urmare a accidentului, tânărul a fost aruncat circa doi metri pe asfalt, iar fata, de nici 20 de ani, a fost proiectată în șanțul de pe marginea drumului. Dacă tânăra a suferit doar câteva zgârieturi, băiatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Timișoara, unde a și fost operat de urgență.

Șoferul autoturismului a scăpat nevătămat din acest incident, însă polițiștii din Dudeștii Noi i-au întocmit acestuia dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

”Pilotul” de ocazie, al motociletei destinată concursurilor, va avea de asemenea o ”surpiză” din partea polițiștilor, întrucât motocileta cu care circula nu era înmatriculată. Foto:facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare