Beţi, au spart geamul unui magazin, iar apoi au fugit cu maşina. Trei timişoreni şi-au găsit „de lucru” la Secţia 2

- Advertisement -

Duminică, 5 ianuarie 2014, în jurul orei 23:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi de către R. Vlad despre faptul că trei bărbaţi au spart geamul unui magazin situat pe strada Venus, din municipiu, după care au părăsit locul faptei cu un autoturism.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat autoturismul pe strada Liviu Rebreanu, din Timişoara, unde l-au şi oprit, în trafic. Cu această ocazie au fost identificaţi R. Anghel, de 41 de ani, L. Ion, de 36 de ani şi C. Petru, de 25 de ani, toţi din Timişoara, suspectaţi de comiterea faptei.

Întrucât conducătorul auto „respira” alcool, poliţiştii prezenţi la faţa locului l-au testat aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

După verificarea amănunţătă în baza de date, oamenii legii au mai constatat şi faptul că şoferul maşinii nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Cei trei au fost conduşi la sediul poliţiei, unde le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, R. Anghel fiind cercetat şi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală şi fără a poseda permis de conducere.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img