Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bătrână de 74 de ani, CERCETATĂ de polițiștii din Timișoara pentru CONTRABANDĂ cu țigări

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii Secţiei 3 din Timişoara efectuează cercetări faţă de două persoane depistate în timp ce comercializau ţigări de contrabandă. Miercuri, 13 august 2014, oamenii legii au depistat cele două persoane, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 74 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare ţigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător.

De la cei în cauză, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 2.400 de ţigarete (120 de pachete), care urmează a fi predate Direcţiei Vamale Timişoara.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...