Miercuri, 13 august 2014, la P.T.F. Cenad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, doi cetăţeni români, Alexandru R., în vârstă de 24 ani şi Zsolt L. în vârstă de 26 ani, călătorind cu un autoturism marca “Volkswagen”, fabricat în anul 1990.

După ce polițiștii de frontieră au verificat autoturismul, oamenii legii au descoperit că acesta figurează în baza de date a Interpol semnalat ca fiind furat, data înregistrării furtului fiind chiar ziua precedentă. Cele două persoane, aflate în vehicul, au declarat că au furat maşina din Austria, şi că intenţionau să o vândă în România.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de frontieră, cei doi tineri s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi furt calificat. Mai mult de atât, întrucât şoferul autoturismului, Alexandru R., nu deţine permis de conducere, acesta este cercetat şi sub aspectul conducerii unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.